11/08/08

I miss my friend..

Cause u used to talk to him so much about everything...and now i miss that thing...Vlad where the F*** are u? I know....in the bank ...:)) but have a break !;)

2 commenti:

vlad serbanescu ha detto...

te pup!!!
mii si milioane si catralioane de scuze!!!
in banca sunt, dar cu probleme. azi la o saptamana de la start mi s-a reporsat ca am o problema generala de atitudine, si ca sunt calat pe platforma certinvest.
ca lucrurile sa fie bright, dupa ce miam luat suturile in fund toata lumea a zambit larg de parca nimic nu sar fi intamplat. great nu?
ca totul sa fie complet, am stat azi mai mult decat de obicei peste program, dupa care am plecat direct sa rezolv treburi din viata de zi cu zi. acum, la ora 02:11 ajung acasa sa mananc de pranz, sa scot cainele, sa citesc mailuri, sa iti multumesc de sugestie, sa o salut pe otilia, sa imi cer inca odata scuze, si sa ma duc sa ma bag in pat.
ca sa fiu in ton cu vremurile bune,
iulia, stiu ca citesti cu mult interes blogul, tu ce mai faci... ca trecu mult de cand nam mai auzit nimic de/de la tine?
anita, mie un dor nebun si vecin cu nebunia de tine, si sincer am planificat sapt viitoare doua zile, consecutive cel mai probabil sa iesim sa povestim, ca eu unu am o groaza. nam sunat inca pt ca nu stiu care din toate sapte vor fi norocoasele doua(am ajuns sa am agenda... great huh?)
inca odata te pup si imi cer scuze pt orice incoerenta si neauzim.... zilele astea.
big big big hug

La piccola Milanese ha detto...

Esti calat pe cert? pffff....:))))) ..thank God we're over that!:))
Lasa ca o sa fie bine:D
Totusi, nu deveni addicted de munca :-s sa nu mori naibii pe acolo !!
Abia astept sa te vad, eu plec pe 9... dar poimaine trag o fuga in sardegna/sicilia, etc si ma intorc pe 23-24 cam asa...so...sper sa ne vedem atunci! mai ai si un stick la mine remember?! care btw are un troian pe el :))))))))

Te pup tare tare,spor la munca!
Iulia e bine, lucreaza si ea la Ogilvy acum,dar nu apucam sa ne vedem pentru ca eu sunt sus in birou si ea la receptie..
Hugs ><